Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes és fizetős e-mail rendszerek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: E mail - Ingyenes [2. oldal]
részletek »

Ingyenes és fizetős e-mail rendszerek képes leírás: E mail - Ingyenes [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: e-mail.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
E-mail tudakozó

E-mail tudakozó

Az Országos Email és Weblap Tudakozó egyéni és üzleti email és weblap címek keresésére szolgál. A név szerint keresésnél név alapján keresheti meg a névhez tartozó email és weblap címet. A település szerinti keresés segítségével a település alapján kaphat információkat az onnan rögzített email és weblap címekről, valamint azok tulajdonosainak adatairól. Adatok csak olyan jogi és magánszemélyekről jelennek meg, akik adataikat rögzítették a rendszerbe a regisztráció menüpontban...

Egy üveg whiskey árából megszökhet a Gmailből

Egy üveg whiskey árából megszökhet a Gmailből

Nem könnyű fizetős szolgáltatásra költöznie annak, akinek elege lett a Gmail kihagyásaiból vagy az ingyenes levelezők nyűgjeiből. A csak levelezésre tervezett csomagok gyakran hiányoznak a tárhelycégek ajánlataiból, ráadásul áruk is borsosnak tűnhet a mindentudó és ingyenes Google-csomag árához képest. Az igazán elszánt felhasználók azonban találhatnak megbízható, jó ügyfélszolgálattal rendelkező e-mail-szolgáltatót maguknak. Levelezős körképünkkel a szökni vágyókat segítjük. Sokan április elsejei tréfának gondolták, amikor öt éve a Google bejelentette, hogy levelezőszolgáltatást indít és minden felhasználója egy gigabájtos postafiókkal gazdálkodhat. Az ígéret nem bizonyult kacsának, ezt mára több ezer felhaszáló bizonyíthatja. A szolgáltatásba kezdetben csak meghívóval lehetett bejutni, még meghívócserélgető oldalak és fórumok is jöttek létre, hogy a bejutásért ácsingózó tömegeknek legyen hol várakozni a lassan érkező belépőkódokra...

Email Address Search

Email Address Search

Egyszerű, gyors és hatékony E-mail cím kereső. Ha meg szeretné találni valaki e-mail címét, az Email Address Search az egyik legjobb online e-mail cím keresőprogramja. A honlap angol nyelvű, de több országra is rákereshetünk benne.

Email marketing blog

Email marketing blog

Bár többféle email kampány létezik, az esetek döntő többségében a címzettől elsőként elvárt lépés a kattintás. Az annyira vágyott klikk után a felhasználó a böngészőben találja magát. Hirtelen elszakítjuk a leveleitől, hogy egy másik képernyőt mutassunk neki. Ezen az oldalon eltöltött első 8 mp-nek döntő szerepe van: nem engedhetjük el a felhasználó kezét, bedobva az ajánlatok erdejébe, mert ha nem azt kapja amire számít, vagy a túl sok lehetőségből hirtelen nem tud (vagy akar) választani, bezárja az oldalt, és többet nem látjuk...

Email marketing kisokos

Email marketing kisokos

Gondolt már arra, hogy milyen jó lenne, ha úgy adhatna felújsághirdetést, vagy úgy szórólapoztathatna, hogy többvariációja lenne a hirdetés szövegére, és azt kapnák meg azolvasók, amelyik hatékonyabb? De mindez nem kerülne pluszpénzbe, ráadásul automatikusan tesztelhető lenne, hogy melyikváltozat a jobb? Nagyjából ezt jelenti a versenyeztetés. A versenyeztetés annyit jelent, hogy hírleveléből elkészíthetmég egy változatot, és ezekből a rendszer automatikusan kifogja választani azt, amelyik sikeresebb az olvasói körében.Néha pusztán pár szó, tárgysor vagy kép cseréjével akár 30-40%-kal megnövelhetőek az eredmények. Köztudott, hogy alevél tárgysora elképesztően csökkentheti a megnyitási arányt. A hírlevelek küldése ingyenes, de ne bízza a véletlenre a sikert!

Hirdetés
Emailek felépítése

Emailek felépítése

Webes alkalmazások készítése során gyakran előforduló feladat, hogy elektronikus leveleket készítsünk és küldjünk ki. Ilyenkor nem esünk kétségbe, mert remek eszközök állnak rendelkezésünkre ennek megvalósítására, de ettől függetlenül nem árt tisztában lennünk azzal, hogy hogyan is épül fel egy email. Ezúttal erről lesz szó, a cikk elolvasása után akár kézzel is képesek leszünk összeállítani és elküldeni akár egy csatolmányokkal rendelkező levelet.

Freemail

Freemail

A Freemail az egyik legrégebbi hazai ingyenes E-mail szolgáltatás. A rendelkezésre álló tárhely mérete 10 Gb, továbbá akár 1 Gb-os csatolmány is küldhető. A szolgáltatás mobilos felülettel is rendelkezik.

G-Mail (G-portál)

G-Mail (G-portál)

Mi az G-Mail, és miért ajánljuk? A G-Mailen gyorsan és könnyedén létrehozhatja saját postafiókját. A G-Mail ingyenes levelezőrendszer, semmit sem kell fizetni érte. A G-Mail szolgáltatója magyar cég, így bármikor megtalálhat minket. A G-Mail ügyfélszolgálata minden hétköznap a rendelkezésére áll. A G-Mail hatékony védelmet biztosít a kéretlen levelek (Spam) ellen. A G-Mail szolgáltatás vírusszűrést biztosít, így nálunk biztonságban van. A G-Mail postafiók alaptárhelye 100 MB, ezt ingyenesen használhatja. A G-Mail fiókhoz a világ bármely pontjáról gyorsan hozzáférhet. A G-Mail fiókot webes felületen és POP3 eléréssel is használhatja.

Gmail

Gmail

A Gmail arra az ötletre épül, hogy az e-mail lehet intuitív, hatékony és hasznos - sőt mi több, szórakoztató is. A Gmail a következőket kínálja: - óriási a tárterület, ami folyamatosan növekszik, - kevesebb spam, a nemkívánatos üzeneteket a Beérkező üzenetek mappán kívül tarthatja, - mobil hozzáférés, a Gmail szolgáltatásairól már mobiltelefonján is olvashat, ha a telefon webböngészőjével.

Hirdetés
GMX - E-Mail

GMX - E-Mail

Német nyelvű E-mail szolgáltatás, ingyenes és fizetős csomagokkal. Az ingyenes szolgáltatás 1 Gb tárterületet, 10 db SMS értesítést (az első hónapban), továbbá Spam és vírusvédelmet foglal magában. Az SMS értesítés jelenleg csak Németországban és Ausztriában érhető el.

GuerrillaMail - angol

GuerrillaMail - angol

Félsz a spamoktól? Nem szeretnél valós E-mail címet megadni a regisztráció során? Akkor regisztrálj egy ideiglenes E-mail címet a GuerrillaMail oldalán. A regisztráció után 60 percig fog élni az eldobható E-mail címed.

Hogyan keressünk E-mail címet?

Hogyan keressünk E-mail címet?

Az oldalon angol nyelven leírják, hogy hogyan kereshetünk az interneten e-mail címeket, illetve megkönnyítik a keresést számunkra a leírásaikkal. Érdekes, értékes és hasznos olvasmány angolul tudóknak.

Horde

Horde

A Horde az egyik legközkedveltebb webmail alkalmazás. Jól átlátható, magyar nyelvű felülettel is rendelkező E-mail kliens. A honlap otthoni, és üzleti felhasználók számára egyaránt kínál alkalmazásokat.

Hotmail

Hotmail

Ütemezd be postafiókod takarítását! Állítsd be, hogy a Hotmail automatikusan törölje a régi üzeneteket - így csak a fontos dolgokra összpontosíthatsz! Egyetlen Windows Live ID azonosítóval bejelentkezhetsz a Hotmailbe,a Messengerbe vagy az Xbox LIVE-ba és a Microsoft egyéb szolgáltatásaiba.

IncrediMail

IncrediMail

A Horde után talán a legközkedveltebb webmail felület az IncreditMail. Szintén könnyen használható. A szolgáltatás többezer hangulatjelet, és mintegy ezer hátteret tartalmaz, hogy még elvezetesebb legyen a levelezés.

Indamail

Indamail

Ez az Indamail! - 2 GB tárhellyel, hogy bőven elférj - 1 gigás óriáscsatolmánnyal, hogy bármit elküldhess - Átlátható mapparendszerrel, hogy mindent megtalálj - Testre szabható megjelenéssel, hogy egyedi lehess és az Inda összes szolgáltatásával, amiket Indamailes címeddel rögtön használhatsz!

Ingyenes email szolgáltatók

Ingyenes email szolgáltatók

85 ország, 1400 szolgáltatójának listája! Ajánlott olvasmány! Az interneten rengeteg ingyenes E-mail szolgáltatás található, ez a honlap segít abban, hogy a számunkra legmegfelelőbbet válasszuk ki ezek közül.

Tuti menü